Branding

Rebranden van een merk/bedrijf is durven. Risico’s nemen door uniek te zijn, door hier professioneel mee om te gaan, groeit je merkidentiteit mee in een wereld vol kansen. Wij ontwikkelen visueel sterke beeldmerken die passen bij jouw identiteit als bedrijf. Maar branding gaat verder dan een beeldmerk. De totale uitstraling van de visuele communicatie valt hieronder. Van verpakking van een product tot een winkeletalage. Door de expertise op digitale en fysieke gebied, kunnen we een breed creatieve producten groep aanbieden.
Example projects
Poison
Bottle
Bobs
Snake

The lemon poison

The Lemon Poison. Voor de BOBS hebben we een limoncello label ontwikkeld. BOBS heeft als logo een schedel, kort samengevat staat het voor "living on the edge". We hebben een andere naam gekozen dan limoncello: The Lemon Poison. Één omdat het wat sterker is dan vergelijkbare producten, het toffer klinkt en voor de naam limoncello moeten de citroenen uit een bepaalde streek komen uit Italië. Voor de fles hebben we een 3D Skull weten te vinden met op de achterkant het label. Het is een gotische letter geworden voor het logo met een moderne twist door er grappige details in te verwerken. Zoals een citroen bij de ‘b’, peace en rock gebaren op de verzegeling van de dop.

Just one example of the
>50 Brand Identities

We do more!

Interesse in onze interesses? Benieuwd waar we mee bezig zijn. Stay up to date door ons te volgen op LinkedIn en Instagram!

Wij gebruiken cookies

Slob-design.nl maakt gebruik van analytische cookies voor inzicht in het gebruik van deze website.