UI/UX

User interface / User experience, van website tot digitale producten. Bijvoorbeeld een driver display. Die complexe informatie duidelijk en overzichtelijk weergeeft. Zie hieronder een voorbeeld van wat we hebben ontwikkeld voor de nieuwe vol elektrische hybrid drive van SDK Engineering.

//SDK Driver Display

Letterlijk van het aambeeld naar pixels. SDK ontwikkelt nieuwe technologieën van hybride oplossingen voor de non-road industrie. Deze ontwikkeling begon bij het realiseren van een generator set die zowel op diesel als elektrisch kan draaien. SDK Diesel Support dekt niet meer de volledige lading van het bedrijf. SDK Engineering wordt de nieuwe bedrijfsnaam voor de ontwikkelingstak. Samen met de communicatieafdeling hebben we hiervoor een nieuwe huisstijl ontwikkeld. Die wordt niet alleen doorgevoerd in de media maar ook in de producten die ze ontwikkelen. Waar we begonnen met het metaalbewerken, lassen van de generator omkasting wordt de doorvoering van de huisstijl naar de Driver Display ook aan SLOB Design toevertrouwd. Met succes hebben we het User Interface van de nieuwe Driver Displays gebouwd. Door de complexe en hoeveelheid informatie die verwerkt moet worden was dit een behoorlijke uitdaging, samen met Steven de Kam hebben we deze complexe informatie weten te vertalen naar een overzichtelijk scherm.

Just one example of an
User Interface we created

We do more!

Interesse in onze interesses? Benieuwd waar we mee bezig zijn. Stay up to date door ons te volgen op LinkedIn en Instagram!

Wij gebruiken cookies

Slob-design.nl maakt gebruik van analytische cookies voor inzicht in het gebruik van deze website.